EN

GreenStem nappali antiaging krém normál / száraz bőrre

Természetes alapanyagokat tartalmazó összetétele révén a krém segíti a sejtek regenerálódási folyamatát és óvja a bőrt ennek mély rétegében, az irhában, azáltal, hogy serkenti az itt található őssejteket. Az irha őssejtjei hozzájárulnak a bőr feszességének és fiatalságának megőrzéséhez, azonban ezek hatékonysága időben csökken és ezáltal fokozatosan megjelennek a bőrön az öregedés jelei. A növényi őssejtek hozzájárulnak az irha őssejtjei hatékonyságának fenntartásához, elősegítik a kollagén és elasztin termelését, visszaállítva ezáltal a bőr szerkezetét.

A PhytoCellTec™ Argán egy argán rügyekből származó őssejt kivonat, amely képes arra, hogy óvja és vitalizálja a bőr legértékesebb őssejtjeit. Ily módon a bőr szerkezete helyreáll és jelentősen javul ennek feszessége. Az elvégzett tesztek* bizonyították, hogy 8 hét használat után 26%-kal csökken ráncok mélysége, valamint 12%-kal növekszik bőr sűrűsége.

A bio argán olaj jelentős forrása a vitaminoknak, antioxidánsoknak és alapvető zsírsavaknak. Táplálja és regenerálja a bőrt, visszaállítja a bőr zsírrétegét és óvja a szabad gyökök káros hatása ellen.

Az aktív hidratáló összetevő a hydroviton, melynek hatóanyag koktélja növeli a bőr vízmegkötő képességét és biztosítja ennek optimális hidratálását.

Az UVA / UVB szűrők és a természetes E-vitamin aktív módon óvják a bőrt az napsugarak káros hatásai ellen.

* a hatóanyag gyártója által végzett tesztek, napi kétszeri használat mellett

Használati utasítás: Minden reggel kenje a krémet az arc, nyak és dekoltázs tiszta bőrére.

Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést!

normál /száraz bőrre

0% parabén, parafin, szilikon, színezék