EN

GreenStem mattító antiaging nappali krém normál / vegyes bőrre

Az innovatív, argán rügyekből származó őssejt kivonat révén a krém hozzájárul a sejtek természetes regenerálódási folyamatainak fenntartásához, azáltal, hogy serkenti a bőr mély rétegében, az irhában található őssejteket. Az irha őssejtjei a bőr folyamatos megújulásának forrásai. Idővel ezen sejt „üzemek” működésének hatékonysága csökken, a kollagén és elasztin szintézissel együtt, és a bőr elveszíti tónuszát, ráncok és foltok jelennek meg rajta. A növényi őssejtek visszaállítják az irhában található őssejtek megújulási- és új sejtképző képességét, melyeknek fontos szerepe van a kollegén és elasztin szintézisében, javítva a bőr feszességét és rugalmasságát.

A PhytoCellTec™ Argán képes megóvni és vitalizálni a bőr legértékesebb őssejtjeit és ezáltal jelentősen növelik a bőr feszességét. Az elvégzett tesztek* bizonyították, hogy 8 hét használat után 26%-kal csökken ráncok mélysége, valamint 12%-kal növekszik bőr sűrűsége.

A bio argán olaj jelentős forrása a vitaminoknak, antioxidánsoknak és alapvető zsírsavaknak. Táplálja és regenerálja a bőrt, visszaállítja a bőr zsírrétegét és óvja ezt a szabad gyökök káros hatása ellen.

Az aktív hidratáló összetevő a hydroviton, melynek hatóanyag koktélja növeli a bőr vízmegkötő képességét és biztosítja ennek optimális hidratálását.

Sebum semlegesítő és mattító tulajdonságai révén a rizspor természetes módon őrzi meg a bőr bársonyosságát és selymes tapintását.

Az UVA / UVB szűrők és a természetes E-vitamin aktív módon óvják a bőrt az napsugarak káros hatásai ellen.

* a hatóanyag gyártója által végzett tesztek, napi kétszeri használat mellett

Használati utasítás: Minden reggel kenje a krémet az arc, nyak és dekoltázs tiszta bőrére.

Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést!

normál / vegyes bőrre

0% parabén, parafin, szilikon, színezék